• Uncategorized

A më lejohet të punoj në hotel – Ebu Hazim el Kahiri

Burimi: http://www.abohazm.com/play.php?catsmktba=1204

Pyetja 2:

A më lejohet që të punojë në hotel, në recepsion apo të mbaj valixhet  e njerëzve (duke punuar si mbajtës valixhësh)? Allahu ju begatoftë.

Përgjigje nga Ebu Hazim el-Kahirij:

Ajo që është e njohur në lidhje me gjendjen aktuale të hoteleve është se aty vijnë shumë kufar, dhe aty ka shumë kundërshtime (ndaj fesë, sh.p), kështu nuk lejohet të punosh në vende të këtilla, ngase kjo është bashkëpunim në gjynahe dhe armiqësi.

Përktheu Jeton Shasivari

You may also like...